Bijgewerkt: 13 mei 2019

KARATE BIJ FUNAKOSHI

Seksuele intimidatie, pesten en discriminatie horen niet thuis in de sport. Blijf er niet mee rondlopen en praat erover.

CONTACT »

clubinfo

Lidmaatschap »»

Lesrooster »»

Geschiedenis »»

Contact »»

Sponsors »»

Funakoshi Shop »»

Examens »»


Organisatie

Docenten »»

Bestuur »»

Vertrouwenspersoon »»

Dangraadhouders »»


Nieuws

Nieuws »»

Nieuwsarchief »»

Agenda »»

Nieuwsbrief »»


Activiteiten

Funakoshi Cup »»

Funakoshi Fursa Open »»

Ronin Competitie »»

Facebook »»

Video »»


Vertrouwens Contact Persoon

Seksuele intimidatie, pesten en discriminatie komen overal voor: op het werk, in de disco, op school…. en helaas ook in de sport. Als je er mee te maken krijgt is het belangrijk te weten waar je terecht kunt voor hulp, ondersteuning en advies. Of gewoon een luisterend oor. Blijf er niet mee rondlopen en praat erover met iemand in wie je vertrouwen hebt. Er over praten is vaak moeilijk. Op die momenten kan het prettig zijn met iemand te spreken die hiervoor speciaal binnen de vereniging beschikbaar is.

Bij Funakoshi is Ella Doesburg de Vertrouwens Contact Persoon. Zij volgde hiervoor bij het NOC*NSF de opleiding VCP. Iedereen die lid is Funakoshi kan een beroep op haar doen. Zij kan je doorverwijzen naar de juiste personen of instantie. Meer informatie.

Wie is Ella Doesburg?

Ella Doesburg (1 mei 1987) werkt in de zorg en het onderwijs. Sinds haar vijfde jaar traint ze karate bij Funakoshi en ze heeft de tweede dan. Ze heeft een succesvolle carriere als wedstrijdkarateka achter de rug en is bij Funakoshi momenteel actief als lesgever in Heerhugowaard. Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of klachten over seksuele intimidatie, pesten of discriminatie bij Funakoshi dan helpt Ella je graag verder.

Brochures

Seksuele intimidatie in de sport (informatie voor sporters) Download »

Seksuele intimidatie in de sport (informatie voor trainers) Download »Vertrouwens Contact Persoon

Meer informatie

Contactgegevens
Ella Doesburg
elladoesburg@hotmail.com
06-39800520
www.funakoshi.nl | © Karatevereniging Funakoshi Alkmaar