Lesaanbod

KABOUTERKARATE

In Alkmaar, Heerhugowaard en Heiloo bieden wij kabouterkarate aan voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Rennen, klimmen, springen, vallen en rollen staan op het programma. Daarnaast maken de karatekids op speelse wijze kennis met de technieken van het karate.

JEUGDKARATE

In al onze vestigingen geven wij jeugdkarate vanaf 6 jaar. Zelfverdediging, zelfbeheersing, opkomen voor jezelf, respect voor anderen en plezier staan centraal tijdens de lessen. Daarnaast leer je stap voor stap je eerste karatetechnieken.

KARATE VOLWASSENEN

Voor volwassenen hebben wij trainingen op elk niveau. Er zijn speciale beginnerslessen waarin je op rustige en verantwoorde wijze kennis maakt met de beginselen van het karate. Ook voor gevorderde karateka’s zijn er meerdere trainingen per week.

ZWARTE BAND

Jaarlijks levert Funakoshi weer een groot aantal zwarte banders af. Er zijn speciale lessen waarin je goed voorbereid wordt op het zware examen. Voor de hogere dangraden zijn er eveneens aparte trainingen, zodat karate niet stopt bij het behalen van de zwarte band.

WEDSTRIJDKARATE

Funakoshi staat al jaren aan de top bij wedstrijden. Tal van Nederlands Kampioenen bij jeugd en senioren werden opgeleid. Ook waren leden actief bij Europese- en wereldkampioenschappen. Voor deze talenten hebben wij een aparte wedstrijdselectie.

KARATEFIT

In Alkmaar bieden wij KarateFit trainingen. Voor volwassenen op vrijdagochtend en voor junioren van 14 t/m 25 jaar op dinsdagavond. Deze trainingen zijn een combinatie van conditietraining en eenvoudige karatetechnieken.

LESROOSTER

Reacties zijn gesloten.