Funakoshi jubileumloterij

Funakoshi viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren we een aantal feestelijke activiteiten. Uit Kenia komen twee gerenommeerde trainers die van 8 tot 18 juni in alle vestigingen van Funakoshi les gaan geven!

Zondag 19 juni is het Funakoshi clubkampioenschap met voor alle deelnemers een leuke herinnering en tenslotte brengen we in het najaar een tijdschrift uit met daarin een overzicht van 50 jaar Funakoshi.

Natuurlijk kosten deze activiteiten de vereniging geld en daarom organiseren we een grote loterij met maar liefst 1000 euro aan mooie prijzen. Bij de trainingen en evenementen zijn de komende tijd loten te koop voor € 2,50 per stuk. De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli om 17.00 uur door onze voorzitster Maaike Leijsen. De uitslag wordt daarna op deze pagina gepubliceerd.

Wil jij je loten al online bestellen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een betalingsverzoek en je lotnummers die na betaling geactiveerd worden. De te winnen prijzen vind je hier.

Reacties zijn gesloten.