Nieuws

Competitie 14-7-2019

De eerste dag van de vakantie en toch 36 deelnemers aan de Ronin competitie. De laatste punten van het seizoen werden behaald, de laatste prijzen uitgereikt en de laatste taart verorberd. Na de zomer gaat de competitie weer verder!

Examens 6-7-2019

Na weer een jaar hard trainen sloten ruim 200 leden het seizoen af met de examens. Er was flink geoefend en dat was te zien. Voor zowel examinatoren als publiek was het genieten. En de deelnemers… die waren allen geslaagd!

Duintraining 11-7-2019

Met de kata Nijushiho werd het karateseizoen afgesloten in de duinen van Bergen. Nadat de technieken van de kata behandeld waren bleef er nog tijd over voor de toepassingen (bunkai) van de kata met een tegenstander.

Einde seizoen Hoorn 10-7-2019

De afdeling Hoorn sloot het karate seizoen af met een avondje bowlen en sushi eten. Bijna alle leden van Hoorn waren mee, zowel jong als oud. Daardoor werd het een gezellige avond.

Danexamens 26-5-2019

De danexamens van de Karate-do Bond Nederland zijn voor Funakoshi succesvol verlopen. Sanne Reus, Maartje Randag, Sim Jong en Marcel Berkhout slaagden voor de 1e dan. Irene Makelaar en Rene Waling behaalden de 2e dan en Sardar Rahimi zelfs 3e dan.

Reacties zijn gesloten.